Prisijunkite naudodami socialinę paskyrą

Posted in : "2022 - Rugpjūtis"

 
Sort by:
  • Ar galima katėms duoti pieno?
    Ar galima katėms duoti pieno?
    749 Views Liked

    Atrodo, kad tai, jog katės mėgsta lakti pieną, yra kaip savaime suprantamas dalykas. Panašiai kaip ir tai, jog šie gyvūnai linkę gaudyti peles ar didžiąją dalį paros praleisti snausdami ant sofos. Visgi, ar tikrai karvės pieno lakimas katėms yra leistinas ir naudingas - visai kitas klausimas. Didelė dalis šeimininkų vengia šios temos, kadangi gyvūnui maisto produktas patinka, o ir stereotipiškai į pieną žiūrima pozityviai. Tai kaip ten yra iš tiesų?

    Skaityti daugiau
  • Kaip pasireiškia alergija katėms?
    Kaip pasireiškia alergija katėms?
    1956 Views Liked

    Žmonės, norintys savo namuose auginti katę, prieš priimdami lemiamą sprendimą apsvarsto daugybę klausimų. Apgalvojama, ar gyvūnas nesijaus vienišas, kai šeimininkai dieną praleis darbe. Taip pat bandoma išsiaiškinti, ar tikrai niekas iš šeimos narių neturi alergijos šiam gyvūnui. Kokie požymiai išduoda, kad turite alergiją katėms? Kaip tai reiktų patikrinti?

    Skaityti daugiau
  • Kaip pripratinti katę prie kitos katės?
    Kaip pripratinti katę prie kitos katės?
    883 Views Liked

    Retas šeimininkas, kuris nori, jog jo gyvūnas jaustųsi vienišas. Supratę, kad pastovios kompanijos savo augintiniui palaikyti negalime dėl įvairių atsakomybių, ieškome alternatyvų. Geriausi augintinių draugai - kiti naminiai gyvūnai. Visgi, tokiam draugiškam santykiui sukurti reikia laiko ir pastangų. Kalbant apie kates, kurias reikia pripratinti viena prie kitos, pravartu laikytis supažindinimui svarbaus eiliškumo.

    Skaityti daugiau
  • Kaip nukirpti katinui nagus?
    Kaip nukirpti katinui nagus?
    518 Views Liked

    Kačių mylėtojai puikiai žino, jog patenkinti šių gyvūnų poreikius ir juos pripratinti prie kai kurių įpročių gali būti ypač sunku. Nagų kirpimas - ne išimtis. Ši procedūra gąsdina pradedančiuosius augintinių šeimininkus, nežinančius kaip elgtis, ir dažnai patį gyvūną, kuriam letenėlės yra viena iš jautriausių viso kūno dalių. Tai į kokius patarimus rekomenduojama atsižvelgti, ruošiantis kirpti savo katinui nagus?

    Skaityti daugiau
  • Kodėl vištienos kaulai pavojingi šunims bei galimos alternatyvos
    Kodėl vištienos kaulai pavojingi šunims bei galimos alternatyvos
    640 Views Liked

    Šunų mylėtojų tarpe dažnai kyla diskusijos šiuo klausimu - ar galima augintiniams duoti savo maisto likučius? Ar tai sveikintinas, ar žalingas įprotis? Juk kaulai - labai populiarus pasirinkimas. Jie patinka šunims tiek dėl savo skonio, tiek dėl ilgo kramtymo proceso. Nors tai ir gali būti maistingas pasirinkimas Jūsų augintiniui, vertėtų būti be galo atsargiems. Gyvūnų organizmai skirtingai reaguoja į skirtingų rūšių kaulus. Pavyzdžiui, vištienos kaulai šunims gali tapti pagrindine...

    Skaityti daugiau
Showing 1 to 5 of 5 (1 Page)